ENG

Unkai Asian Restaurant & Bar

"Unkai" means Sea of Clouds. We take you on a journey through the sea of clouds.

During our journey, you will have new taste experiences and understand what "Asia Fusion" means. In terms of taste, we make stops in Korea and Japan, among other places. But other influences have also made it onto our menu.

We look forward to welcoming you.

Unkai Asia Fusion Restaurant & Bar

Unkai heißt Wolkenmeer. Wir nehmen Dich mit auf eine Reise durch das Wolkenmeer.

Während unserer Reise wirst Du neue Geschmackserlebnisse machen und verstehen was “Asia Fusion” bedeutet. Geschmacklich machen wir unter anderem Halt in Korea und Japan. Aber auch andere Einflüsse haben es in unsere Karte geschafft.

Wir uns freuen Dich bei uns zu begrüßen.

All-You-Can-Eat!

We can hardly wait to show you what's coming at Unkai!

For just 33.9 Euros, our all-you-can-eat offer will soon be available: from finest sushi to delicious warm dishes, including steak and fish.

Don't miss our special selection of Cantonese Dim Sum and our efficient ordering via pad.

We are almost ready to launch our new offer: Share your Unkai moments on all social media and enjoy a delicious dry-aged T-bone or Tomahawk steak on us!

Visit us at Unkai, where quality and variety await you!

Bar

The Unkai Bar is more than just a bar, it's an experience. Our expert bartenders mix exotic cocktails and spirits from around the world in an inviting atmosphere. Enjoy the melody of live jazz music and the ambiance of soft candlelight. The Unkai Bar is the place to be for those who appreciate the finer things in life.

All-You-Can-Eat!
Already Start!

All-You-Can-Eat Openning Hour:

  • Tuesday – Saturday: 17:00 – 22:30
  • Sunday: 12:00 – 22:30

Discover a new dimension of culinary diversity with our All-You-Can-Eat buffet at Unkai in Freiburg!

For just 33.9 Euro, you can choose from a selection of over 80 exquisite dishes, from delicious sushi to hearty warm meals.

Let yourself be enchanted by our unique Cantonese Dim Sum and experience a touch of Asia.

Our highlight? Our state-of-the-art and efficient tablet ordering system! With just a few clicks, a world full of taste is before you.

For groups of 4 or more, there's even a free 500 grams of juicy DRY-AGED beef steak.

Don't miss out on this experience and visit Unkai in Freiburg, where quality and diversity are just a fingertip away!

Warm welcome to UNKAI Restaurant! Our new lunch offer is the perfect choice for your lunch break. We have prepared three different sushi menus, namely MENU1, MENU2, and MENU3, featuring a variety of delectable sushi variations. In addition, we offer five more tempting menus including Dry Tom Yum, Crispy Chicken, Peking Duck, Thai Curry, and Fried THAI RICE. No matter which menu you choose, we guarantee high-quality ingredients, generous portions, and affordable prices. Relish the culinary delights during your brief lunch break. Don’t miss out on this lunchtime feast, UNKAI Restaurant is your top choice to experience fine dining!

Bar

Die Unkai Bar ist ein Erlebnis für sich. Unsere Bar ist der place to be, für alle, die sich in der Welt Zuhause fühlen.

CUISINE

TEAM

COMING SOON

Öffnungszeiten

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Closed

17:30-22:30

17:30-22:30

17:30-22:30

17:30-00:00

17:30-00:00

11:30-22:30

Unsere Küche schließt Freitags und Samstags bereits um 22:30 Uhr. An diesen Tagen ist unsere Bar jedoch bis um 24:00 Uhr geöffnet.

Hier findest du uns

Ellen-Gottlieb-Straße 18
79106 Freiburg im Breisgau

Tel: +49 (0) 761 5951 6558

E-Mail: info@unkai-restaurant.de

OPENING HOURS

We are delighted to

welcome you to UNKAI.

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

 11:30-14:30    17:00-22:30

 11:30-14:30    17:00-22:30

 11:30-14:30    17:00-22:30

 11:30-14:30    17:00-22:30

 11:30-14:30    17:00-22:30

 11:30-14:30    17:00-22:30

 11:30-14:30    17:00-22:30

DRESSCODE

Elegant and Casual

CONTACT

Phone: +49 (0) 761 5951 6558

CONTACT

Unkai – Asia Fusion Restaurant & Bar

Ellen-Gottlieb-Straße 18
79106 Freiburg im Breisgau

Tel: +49 (0) 761 5951 6558

info@unkai-restaurant.de

Einfache Tisch Reservierung

Funktion unter Wartung, bitte telefonisch reservieren! 🙂

Unkai Asia Fusion Restaurant & Bar

Unkai heißt Wolkenmeer. Wir nehmen Dich mit auf eine Reise durch das Wolkenmeer.

Während unserer Reise wirst Du neue Geschmackserlebnisse machen und verstehen was “Asia Fusion” bedeutet. Geschmacklich machen wir unter anderem Halt in Korea und Japan. Aber auch andere Einflüsse haben es in unsere Karte geschafft.

Wir uns freuen Dich bei uns zu begrüßen. 

Sinuk Woo (Restaurant Manager), Songwu Li (Küchenchef), Yang Fan (Sushimeister) und Florian Reichenbach (Foodcreator).

Unkai Asia Fusion Restaurant & Bar

Unkai heißt Wolkenmeer. Wir nehmen Dich mit auf eine Reise durch das Wolkenmeer.

Während unserer Reise wirst Du neue Geschmackserlebnisse machen und verstehen was “Asia Fusion” bedeutet. Geschmacklich machen wir unter anderem Halt in Korea und Japan. Aber auch andere Einflüsse haben es in unsere Karte geschafft.

Wir uns freuen Dich bei uns zu begrüßen. 

Sinuk Woo (Restaurant Manager), Yang Fan (Sushimeister) und Valentin Reichenbach (Küchenchef).

Oder Einfache Tisch Reservierung auf Dish

Öffnungszeiten

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Closed

17:30-22:30

17:30-22:30

17:30-22:30

17:30-00:00

17:30-00:00

11:30-22:30

Unsere Küche schließt Freitags und Samstags bereits um 22:30 Uhr. An diesen Tagen ist unsere Bar jedoch bis um 24:00 Uhr geöffnet.

Öffnungszeiten

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

   11:30-14:30  17:00-22:30

   11:30-14:30  17:00-22:30

   11:30-14:30  17:00-22:30

   11:30-14:30  17:00-22:30

   11:30-14:30  17:00-22:30

   11:30-14:30  17:00-22:30

   11:30-14:30  17:00-22:30

Unsere Küche schließt Freitags und Samstags bereits um 22:30 Uhr. An diesen Tagen ist unsere Bar jedoch bis um 24:00 Uhr geöffnet.

Hier findest Du uns

Copyright © 2023 Unkai – Asian Restaurant & Bar | Impressum | Datenschutzerklärung

Designed by Keren Lu